URGENT

Demà surten a la venda les entrades del nou espectacle de Gospel Viu a PLF.

Compartiu aquesta història

El divendres 9 i el dissabte 10, la formació coral oferirà al Teatre de Palafolls una preestrena del seu nou espectacle Spirituals.
Els dos concerts palafollencs tindran un caracter solidari, i els beneficies s’entregaran a l’ONG sonrisas de Bombay, que treballa per millorar les condicions de vida dels més desfavorits d’aquesta ciutat de la Índia.
Les entrades dels concerts de Gospel Viu es poden comprar a partir de demà dijous i fins el 8 d’octubre, excepte el cap de setmana al MiD en horari de tarda i al preu de 10€.

També es podran comprar a la taquilla del teatre una hora abans de cada actuació.

Gospel Viu es va formar ara fa 7 anys, i aglutina una 70a de veus que a través de la musica espiritual negre i el gòspel han connectat amb el públic d’arreu, arribant a ser considerada com una de les millors formacions de gòspel del país.

Spirituals, és el seu últim espectacle que es presentarà en exclusiva pel públic de PLF, el municipi que els ha vist neixer i créixer com a formació.
Els concerts a PLF arribaran després de l’actuació que oferirà el grup palafollenc al Palau de la Música de BCN, en la que presentaran l’adaptació simfònica “the Gospel Experience”, acompanyats d’orquestra simfònica, un concert que es farà el proper dia 6 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics