URGENT

La coral del MiD canta “la patata” de la Trinca per a un programa de televisió.

Compartiu aquesta història

El proper mes de novembre s’estrenarà per TV3 el programa Buscant La Trinca, que té com a objectiu trobar els substituts de la legendària formació de Canet. A banda d’una carrera musical, els guanyadors també participaran en la gravació d’una pel.lícula en format còmedia dirigida per Joaquim Oristrell.

El programa de televisió, que emetrà TV3, combinarà imatges dels castings arreu de Catalunya, amb imatges reals de la transició espanyola, època en la que van ser més populars la Trinca, i entrevistes a personatges rellevants de l’epoca, com Jordi Pujol o Joan Manel Serrat.

El programa buscarà també les restes de l’esperit de la Trinca arreu del país.
La productura del programa, Gestmusic, va tenir coneixament de la interpretació de la coral del Mid de la canço La patata en l’últim pregó de Festa Major, i avui gravaran tan aquesta actuació, com a palafollencs anònims que vulguin cantar temes de la formació de Canet.
La Trinca va ser un dels fenòmens musicals i escenogràfics més coneguts durant les dècades dels 70 i 80. Parodiaven amb humor la societat catalana i espanyola a través de les seves cançons i dels seus programes de tv, com el Goita que fan ara, que celebra els 20 anys de la seva emissió.
PLF és una parada més en aquesta recerca de l’esperit de la Trinca, i al Maresme també es visitarà Premià i Mataró.

Per poder veure a la pantalla a la coral del MiD haurem d’esperar a l’estrena d’aquests nou programa a TV3, el proper mes de novembre.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics