URGENT

El ple de Malgrat aprovarà demà les contribucions especials pels veïns del barri antic.

Compartiu aquesta història

En el ple ordinari corresponent al mes d’octubre el consistori aprovarà l’aportació que hauran de fer els veïns del casc antic per a l’obra de remodelació del centre històric de Malgrat. L’obra preveu peatonalitzar tot el nucli antic, prohibint-hi la circulació de vehicles excepte veïns i serveis.

El cost d’aquesta obra és de més de 2 milions 200 mil €,i compta amb una subvenció Europea de 225 mil €. La resta haurà de ser finançat per l’Ajuntament i pels veïns a través de contribucions especials.

En total els veïns hauran de pagar el 25% del total de l’obra.

El ple de demà, que començarà a les 7 de la tarda també adjudicarà finalment la construcció i gestió del nou complex esportiu de Malgrat, un gimnàs amb piscina interior i sala d’activitats, similar al que ja funciona a Pineda o Tordera.

Esquerra ha presentat una moció, l’única del ple de demà, en la que demana la creació d’una mesa local anticrisi amb representants veïnals, sindicats, empresaris i formacions polítiques del municipi.
La sessió de demà té 11 punts a l’ordre del dia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics