L’Estat no preveu començar l’any que ve el desdoblament de la N2 entre Tordera i Maçanet.

Els pressupostos de l’Estat preveuen uns simbòlics 100.000 euros per aquests desdoblament durant el 2010. Això significa que la previsió de l’executiu espanyol no és començar les obres l’any vinent. En tot cas, les inversions, segons preveu el Govern, es traslladaran cap a l’any 2011, amb una primera inversió de 15 milions previstos, al 2012 amb 40 milions i, sobretot, el 2013 amb 113 milions previstos.

Ara fa un any, però, la previsió era molt diferent ja que, la principal inversió s’havia de produir durant l’any que ve, i no d’aquí a tres anys, com finalment serà.
Aquests canvi de plans es deu a l’endarreriment per aprovar l’expedient d’informació pública i el projecte de traçat del tram de forma definitiva.
Aquest tram constarà de 8 quilòmetres i mig i passarà Tordera, Blanes i Maçanet. Un dels punts que ha aixecat més polèmica ha estat el seu pas a prop del Vilar de Blanes, ja que l’Ajuntament del municipi va intentar impedir-ho a través de tres recursos contenciosos, dos dels quals no han prosperat i l’altre encara està pendent de resolució.

Finalment, la futura autovia passarà a 500 metres del Vilar, però com a molt aviat no es podrà començar a construir fins l’any 2011.

 Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics