Els ferits de l’explosió a la planta d’Spontex a Malgrat treballen per a una empresa de PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa porta el manteniment de l’Spontex de Malgrat. Segons sembla els dos operaris, es trobaven realitzant soldadures al dipòsit d’aigües residuals situat a la part del darrera de la planta. Segons Spontex aquestes soldadures serien la causa de l’explosió del dipòsit.

Fonts de l’empresa de manteniment han assegurat a RP, que els dos treballadors, un de 28 anys i veí de Malgrat i un altre de 42 anys i veí de Pineda, es troben fora de perill, i que de fet a primera hora del matí, només un continuava a l’hospital St. Jaume de Calella, tot i que s’espera que avui pugui ser ja donat d’alta.

Els dos operaris van patir cremades en el 10% del seu cos, segons fonts dels bombers.

L’explosió va ser pels volts d’1/4 de 8 del vespre d’ahir i en l’extinció de l’incendi hi van participar 6 dotacions dels bombers durant prop de 2 hores i mitja.

Desenes de familiars i treballadors es van acostar fins la fàbrica, al camí de la Pomareda de Malgrat, així com també l’alcaldessa de Malgrat i altres regidors del municipi.

L’empresa ha comunicat que totes les instal·lacions es troben en bon estat de funcionament i en condicions de seguretat, per la població i per tot el personal de la planta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics