URGENT

Els ferits de l’explosió a la planta d’Spontex a Malgrat treballen per a una empresa de PLF.

Compartiu aquesta història

L’empresa porta el manteniment de l’Spontex de Malgrat. Segons sembla els dos operaris, es trobaven realitzant soldadures al dipòsit d’aigües residuals situat a la part del darrera de la planta. Segons Spontex aquestes soldadures serien la causa de l’explosió del dipòsit.

Fonts de l’empresa de manteniment han assegurat a RP, que els dos treballadors, un de 28 anys i veí de Malgrat i un altre de 42 anys i veí de Pineda, es troben fora de perill, i que de fet a primera hora del matí, només un continuava a l’hospital St. Jaume de Calella, tot i que s’espera que avui pugui ser ja donat d’alta.

Els dos operaris van patir cremades en el 10% del seu cos, segons fonts dels bombers.

L’explosió va ser pels volts d’1/4 de 8 del vespre d’ahir i en l’extinció de l’incendi hi van participar 6 dotacions dels bombers durant prop de 2 hores i mitja.

Desenes de familiars i treballadors es van acostar fins la fàbrica, al camí de la Pomareda de Malgrat, així com també l’alcaldessa de Malgrat i altres regidors del municipi.

L’empresa ha comunicat que totes les instal·lacions es troben en bon estat de funcionament i en condicions de seguretat, per la població i per tot el personal de la planta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics