URGENT

La setmana vinent és la Setmana de la Gent Gran a PLF.

Compartiu aquesta història

Aquest mes d´octubre la Setmana de la Gent Gran del nostre municipi arriba a la seva 7 edició, amb un programa d’actes que comença aquests mateix dissabte amb l´actuació del grup d´Havaneres Marinada.
La setmana de la Gent Gran s’ allargarà fins el divendres 9 d’octubre, amb diferents activitats orientades als avis de PLF.

L’objectiu de la setmana de la Gent Gran és intensificar el caire social de les activitats i la interactuació entre la gent gran de PLF amb la programació d’actes. Segons la regidora de benestar social de PLF, Dolors Agüera, aquesta setmana també serveix per conèixer els dos casals de l’avi del nostre poble, el de St. Lluís i el del centre, que també organitzen la setmana de la Gent Gran.

Entre les activitats més destacades cal senyalar l’homenatge que aquests any es donarà a les parelles que celebrin els 50 anys de casats, enguany al casal de l’Avi de St Lluís amb ball en viu el diumenge. Dilluns s’inaugurarà l´exposició Records d´infantesa. Jocs que guardem a la memòria a càrrec de les persones participants en el Servei de Respir.

El dimarts és el dia de l’excursió per conèixer el modernisme de Jujol i de Gaudí. Dimecres es farà una xerrada sobre com afrontar les pèrdues, i l’endemà es farà massatges a St Lluís.
Divendres al matí està programada la caminada des del Casal de Jubilats del centre i fins al Molí d´en Puigvert, on hi haurà esmorzar i a la tarda el mateix Casal s’oferirà una actuació infantil a càrrec de Lapsus Espectacle Contes d´aquí i d´allà, on es convidarà als alumnes del CEIP Les Ferreries.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics