La crisi obliga a les televisions digitals del Maresme a fusionar-se.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos anys d’emissions, Maresme Digital TV,el canal públic de tdt de la comarca, no pot continuar per l’elevat cost que han de pagar els Ajuntaments. El canal privat, TV de Mataró, tot i els seus 25 anys d’història, tampoc s’escapa de la crisi i el seu projecte estava amenaçat de mort.
És en aquest context, que les dues televisions han decidit unir-se per donar lloc a una nova televisió que començarà a caminar el 2010.
La TDT del Maresme ha experimentat en aquests anys canvis i fussions. De fet el canal públic actual és la suma dels dos consorcis que en el seu dia s’havien de constituir, un pel nord de la comarca i l’altre pel sud, però que davant la forta inversió que havien de fer els consistoris, finalment es van unir en un únic consorci, que gestiona dos canals d’abast comarcal. Un ja està en funcionament i l’altre es presentarà oficialment demà divendres a Calella.

Finalment del mapa de la TDT al Maresme, que preveia 4 canals; dos de públics, un pel nord i l’altre pel sud de la comarca, i dos de privats, finalment quedarà amb 2 canals públics d’abast comarcal i 1 de privat. PLF participa en el canal públic amb una assignació econòmica anual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics