Aquests diumenge una prova esportva tallarà la n2 entre Calella i el Masnou durant 12 hores.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Calella serà el punt de partida del Challenge Costa Brava Maresme. La prova consisteix en completar tres circuits; el primer de natació a la platja de la ciutat en un recorregut de prop de 4 km.

Després agadaran bicicleta per recórrer un total de 180 quilòmetres, donant 4 voltes a un circuit tancat entre Calella i el Masnou,

L’última de les proves que els triatletes hauran de completar és una marató. Hauran de córrer 42 quilòmetres per un circuit comprès entre les poblacions de Calella i Santa Susanna, i l’hauran de recórrer tres vegades senceres.

Els vençedors del Primer Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’emportaran un premi econòmic de 8 mil euros.

Ja al mes de maig es va fer la Mitja Challenge, com a prova pilot de la celebración aquests diumenge de la Challenge Costa Barcelona -Maresme.

Aquesta prova obligarà a tancar la N2 durant 12 hores entre Calella i el Masnou entre dos quarts de 7 del matí i dos quarts de 7 del vespre. L’alternativa durant aquestes hores serà, l’autopista C-32 que, per aquest impàs de temps, serà gratuïta per als maresmencs. La mecànica serà similar a l’emprada el passat mes de maig. En tots i cadascun dels accessos a l’autopista, els conductors rebran unes targetes que hauran de lliurar en arribar als peatges.

El cost d’aquest aixecament de barreres l’assumeix el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics