URGENT

Aquests diumenge una prova esportva tallarà la n2 entre Calella i el Masnou durant 12 hores.

Compartiu aquesta història

Calella serà el punt de partida del Challenge Costa Brava Maresme. La prova consisteix en completar tres circuits; el primer de natació a la platja de la ciutat en un recorregut de prop de 4 km.

Després agadaran bicicleta per recórrer un total de 180 quilòmetres, donant 4 voltes a un circuit tancat entre Calella i el Masnou,

L’última de les proves que els triatletes hauran de completar és una marató. Hauran de córrer 42 quilòmetres per un circuit comprès entre les poblacions de Calella i Santa Susanna, i l’hauran de recórrer tres vegades senceres.

Els vençedors del Primer Challenge Costa de Barcelona-Maresme s’emportaran un premi econòmic de 8 mil euros.

Ja al mes de maig es va fer la Mitja Challenge, com a prova pilot de la celebración aquests diumenge de la Challenge Costa Barcelona -Maresme.

Aquesta prova obligarà a tancar la N2 durant 12 hores entre Calella i el Masnou entre dos quarts de 7 del matí i dos quarts de 7 del vespre. L’alternativa durant aquestes hores serà, l’autopista C-32 que, per aquest impàs de temps, serà gratuïta per als maresmencs. La mecànica serà similar a l’emprada el passat mes de maig. En tots i cadascun dels accessos a l’autopista, els conductors rebran unes targetes que hauran de lliurar en arribar als peatges.

El cost d’aquest aixecament de barreres l’assumeix el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics