URGENT

Prohibeixen l’entrada de l’exdirector de l’escola taller de Malgrat al ple d’ahir.

Compartiu aquesta història

L’alcaldessa de Malgrat va prohibir ahir l’entrada al plenari local de Ramon Solé, l’exdirector de l’escola taller del municipi, que manté un pols judicial amb l’equip de govern. Campoy no va permetre l’entrada de Solé adduint que en l’última sessió Solé va llençar sobre la taula del plenari una bossa de garrofes, per mostrar el seu malestar amb la situació. De fet Solé assisteix als plens municipals regularment per fer preguntes a l’alcaldessa, que Campoy sempre s’ha negat a respondre. Ahir però Solé es va trobar a diferents agents de la Policia Local que li van impedir l’entrada al consistori.

L’alcaldessa va assegurar que mentre ella mani, Solé no tornarà a un ple ja que no es pot fer comèdia als plenaris, i que es sentia insultada per Solé a les seves intervencions.

Minuts abans de donar aquestes explicacions, el debat del ple va entrar en un moment molt tens. Mentre la regidora d’esquerra llegia el contingut d’una moció que presentava la formació, alguns regidors van absentar-se de la sala, cosa que va causar la indignació de la portaveu republicana.

En declaracions a RP, Teresa Verdaguer, la portaveu republicana assegura que part de la crispació ve donada per l’alcaldessa de Malgrat que creu que l’Ajuntament és seu, i assegura que la oposició es sent menystinguda.

L’alcaldessa de Malgrat assegura, a aquesta emissora, que la crispació pot ser bona depenent del moment, però que en el cas d’ahir no és de rebut, i que aquesta situació pot augmentar. També explica perquè no es va deixar entrar ahir a Solé al ple.

Ahir es va aprovar la construcció, a partir de desembre, del nou gimnàs de Malgrat, i les contribucions especials pels veïns del barri antic que pagaran de mitjana, per a una casa de 6m de façana amb planta més 2 i sotacoberta , uns 4000€ per la remodelació del barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics