Comencen les obres de l’ascensor inclinat de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al matí van començar les obres d’aquest element que ha de permetre la connexió del parc del Castell amb el centre de Malgrat de Mar. L’Ajuntament preveu que les obres estaran enllestides la propera Setmana Santa.

Aquesta actuació, amb un pressupost de més d’1 milió d’euros, està inclosa dins el Projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell subvencionat a parts iguals entre l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Generalitat de Catalunya, gràcies a la Llei de Barris.

Aquests ascensor comunicarà la plaça de la Barretina amb el parc del castell de Malgrat. Es preveu la construcció d’un edifici d’accés a l’ascensor des del carrer de Passada, que inclourà una sala polivalent i una oficina, el baixador al parc del Castell, inclourà una pèrgola que connectarà la cabina de l’ascensor amb l’edificació ara existent dels lavabos. Es preveu que l’ascensor tindrà una capacitat per a unes 13 persones i que connectarà les dues places en un minut i mig

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics