URGENT

El PP del Maresme estudia les queixes d’alguns militants palafollencs sobre el funcionament del partit a PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests divendres es va fer la presentació oficial del nou equip comarcal del PP. La nova secretària territorial per l’Alt Maresme del PP, i alhora portaveu de la formació a Malgrat, Ana Vega, ha assegurat a aquesta emissora que la comarcal del partit ha rebut queixes de diferents militants del PP a PLF sobre la gestió de la secció local. Segons Vega, el partit intervindrà a PLF per saber què és el que passa al nostre municipi i evitar una situació similar a la què va passar a Malgrat el 2007.

Segons Vega, la secció local de PLF sembla que vagi per lliure en certes qüestions, i el que busca la nova junta és la unitat d’actuació de les diferents seccions de la comarca.

A Malgrat de Mar, el president de la secció local va dimitir poc abans de les eleccions municipals del 2007, generant una crisi a la formació local, que a dos mesos per a les eleccions no tenia encara un candidat definitiu als comicis.

Ana Vega no ha precisat quantes queixes han rebut i en quin sentit es dirigeixen, però fa uns dies el dirigent popular a PLF, Óscar Bermán, explicava que en el si de la formació hi havia hagut discrepàncies internes dels qui va considerar com “ovelles descarrilades”.

Vega ha assegurat que el Partit prendrà les mesures que hagi de prendre per tal que el PP de PLF torni a la normalitat i que els militants de la formació al municipi es sentin a gust.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics