URGENT

ERC de Blanes i Tordera consideren una presa de pèl l’augment del peatge de PLF

Compartiu aquesta història

Fa uns dies el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va visitar les obres de perllongament de l’autopista del Maresme entre PLF i Tordera. Nadal va avançar que a principis d’any s’apujarà el peatge de PLF, suposadament un 30%.Aquests anunci no ha agradat a Esquerra de Tordera i Blanes, que ho consideren una presa de pèl.

Els torderencs denuncien que, aquest augment anunciat pel Conseller Nadal, és un incompliment dels acords amb el territori, que representarà un fre a l’economia de la zona i que va en contra dels acords de reducció de peatges subscrits al Consell Comarcal del Maresme i al Parlament de Catalunya.
El portaveu dels republicans torderencs, Bernat Costas considera la situació de la c32 un robatori, i recorda que quan es va plantejar l’autopista, la via havia de ser gratuïta.

Costas assegura que el CCM es reunirà en breu per valorar aquest anunci, i no descartar demanar per via del govern català, del qual els republicans en formen part, que no s’apugi el peatge de PLF.

A banda d’això la secció local de Blanes assegura que les obres afecten greument els Prats d’en Gai sense que ningú es queixi. Denuncia que s’ha tancat el carril bus entre Blanes i Tordera, sense cap alternativa, posant així en perill als usuaris.

Esquerra de Blanes a més, vol que es prengui en consideració la proposta d’un treball de recerca d’un alumne de Blanes que proposava unir les poblacions de PLF, Blanes i Lloret gràcies a un tramvia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics