URGENT

Venudes el 75% de les entrades pels concerts de Gospel Viu.

Compartiu aquesta història

Aquests divendres i dissabte la formació palafollenca presenta al teatre municipal el seu nou espectacle, Spirituals. Ho fa amb un doble concert solidari a PLF, que servirà com a preestrena del seu últim espectacle, que retorna a la veu com a base de l’actuació.

La venda d’entrades va començar dijous passat i en els primers 4 dies ja han venut el 75% de les 640 entrades disponibles pels 2 concerts.

Ara com ara queden 160 entrades repartides pels dos concerts i segons els organitzadors, l’actuació de divendres és la que més entrades ha venut a hores d’ara.

Les entrades es poden comprar fins demà dijous al MiD de PLF en horari de tarda.

Els dies de les actuacions, divendres i dissabte també es podrà trobar les entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l’inici del concert al preu de 10€.

Els beneficis dels concerts es destinaran a la ONG Sonrisas de Bombai, una entitat que treballa pels més desfavorits de la Índia. Aquesta és la causa solidària d’aquests any del Gospel Sense Fronteres, un projecte creat per Gospel Viu que destina durant tota la temporada un percentatge dels beneficis a causes solidàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics