URGENT

Malgrat inaugura la 10a edició del Festival Internacional de Bandes de Música.

Compartiu aquesta història

L’edició d’enguany compta amb la participació de 20 grups d’arreu d’Europa que competeixen les diferents categories organitzades com la de bandes de concert o la de marching show band i majorettes.

Aquesta edició ha de servir per calibrar si el Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat és inclós en el circuit mundial, és per això que enguany un dels jurats serà el president de l’Associació Internacional. A més, tres membres d’aquesta federació assistiran al festival per conèixer de primera mà el funcionament, l’organització i el desenvolupament.

Si finalment Malgrat entra al circuit mundial passaria a convertir-se en una de les etapes eliminatòries oficials per prendre part en el festival que es celebra cada 4 anys a Holanda.

En l’edició del 2009 alguna de les formacions a Malgrat actuaran també a les fonts de Montjuïc de Barcelona amb les fonts en funcionament -amb aigua i llum.
Paral.lelament s’ha organitzat una exposició a l’espai buit del carrer de Mar d’instruments de la col·lecció privada de Josep Serra Castellví, que daten dels segles XVIII i XIX i alguns dels quals són peces úniques.

El festival comença avui i s’allargarà fins diumenge amb diferents actuacions i cercaviles.
De les 20 formacions que hi participen hi ha bandes d’Alemanya, Suïssa , Barcelona, Amposta, i de Blanes o Maçanet, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics