URGENT

Recollen signatures a favor del circuit de Motocross de PLF.

Compartiu aquesta història

A l’estiu es va posar en marxa, al costat de la N2 al seu pas per St. Genís, un circuit de Motocross a PLF, que de dimecres a diumenge obria des de les 9 del matí i fins al vespre per tal que els aficionats al motor poguessin practicar en un circuit tancat.

L’activitat va començar, però, sense la corresponen llicència i l’Ajuntament de PLF ha tancat temporalment el circuit fins que aconsegueixi la llicència i passi la corresponent inspecció.

El responsable de l’activitat, Daniel Alberto García, explica, que porta un any en el procés de legalització del circuit i que sols manca la llicencia d’activitats municipal, segons ell aturada per culpa d’una queixa.

Des que es va tancar el circuit, a mitjans de setembre, s’ha començat una recollida de signatures per tal que es pugui reobrir el més aviat possible. Els fulls per signar es poden trobar en diferents establiments de PLF, i demanen que el procés de legalització arribi a bon port després d’un any de gestió amb les administracions.

Segons García, el que es vol es demostrar a l’Ajuntament que hi ha molts palafollencs interessats en aquests circuit.

Segons la web del circuit, el recinte consta de dues pistes, la més gran de 1200 metres, de servei de bar, bany amb dutxes i taller mecànic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics