URGENT

CiU de Malgrat demana consens alhora de proposar les obres que haurà de finançar el pla Zapatero del 2010

Compartiu aquesta història

El grup municipal de CiU de Malgrat de Mar ha demanat a l’equip de govern del municipi consensuar conjuntament les obres que es proposaran per ser finançades pel proper Fons Estatal d’Inversió Local.
La federació vol que entre totes les forces polítiques del municipi es fixin les prioritats de Malgrat per tal d’elaborar la petició de les subvencions del fons per part del consistori malgratenc.
Segons CiU, es pretén elaborar una llista de projectes “degudament prioritzada i consensuada, amb una aproximació del cost d’execució de cadascun d’ells”.

En concret, la federació nacionalista ha demanat al govern que convoqui en un termini de 10 dies, a tots els grups polítics del municipi a una reunió per posar en comú els projectes que creuen més urgents que el poble i que no siguin possibles de realitzar, amb finançament municipal. A més, CiU també vol que els Consells Municipals del poble puguin presentar propostes a aquest llistat . El Feil del 2009 a servit a Malgrat per construir el nou camp de futbol municipal i per adequar la part exterior del pavelló esportiu Germans Margall, amb de més 3 milions d’€ d’inversió.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics