URGENT

Un jove alemany ferit greu en una baralla a la platja de Calella.

Compartiu aquesta història

Un jove turista alemany es troba ingressat en estat greu a l’Hospital Can Ruti de Badalona després de rebre una ganivetada al coll aquest dimarts, a la nit, a la platja de Calella.El ferit i els seus companys, que passaven les seves vacances en un hotel de Calella, es trobaven a la platja del municipi dimarts passada la mitjanit, quan, per causes que es desconeixen, la víctima i l’agressor van començar a discutir i a barallar-se fins que es va produir la ganivetada.

La Policia Local de Calella va detenir l’agressor, un jove alemany de 17 anys, que tot seguit va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra, a Pineda de Mar.

Ara, el cas es troba en mans de la fiscalia de menors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics