URGENT

Avui es fa el primer concert de Gospel Viu al teatre, amb totes les entrades esgotades.

Compartiu aquesta història

La formació oferirà aquests vespre el primer dels dos concerts de preestrena del seu no espectacle Spirituals a PLF. Ho farà amb la majoria de les 680 entrades venudes. De fet, segons l’organització, pel concert d’aquest vespre ja no queden entrades disponibles i pel de demà dissabte sols es disposa d’una trentena de localitats, que es podran adquirir demà una hora abans de cada concert al mateix teatre de PLF.

La formació farà la preestrena de Spirituals, el seu nou espectacle on de nou tornen a la nuesa de la veu a capela com a element principal del muntatge. Spirituals també compta amb un text inspirat en la Divina Comèdia de Dante. Ho explicava Moisès Sala director de Gospel Viu al programa en Xarxa de RP.

Gospel Viu reuneix actualment una setantena de veus procedents majoritàriament de PLF i poblacions veïnes, però també cantants d’altres comarques que desinteressadament participen d’aquests projecte musical nascut el 2002 i que a poc a poc s’ha consolidat com una de les bandes corals més importants del país com ho demostren el seu llarg historial d’actuacions.
La presentació dels nous espectacles de Gospel Viu sempre s’han fet a PLF, on segons Sala es troba el públic més exigent, per que ja coneixen les possibilitats de la formació.

Els dos concerts de Spirituals a més té un caràcter solidari i els beneficis obtinguts seran destinats al projecte Gòspel Sense Fronteres, que cada any recull fons per a una causa o ONG. Enguany el projecte dóna suport a Sonrisas de Bombai, una organització que treballa pels més joves d’aquesta ciutat.

Els concerts de Gòspel Viu es faran avui i demà a les 10 del vespre al teatre municipal de PLF, amb capacitat per a 340 persones cada sessió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics