URGENT

L’amateur de PLF aconsegueix els primers 3 punts després d’imposar-se a casa contra l’Obispado.

Compartiu aquesta història

Els palafollencs van imposar-se gràcies a un gol de penal de Carles al minut 17 de la primera part. Els dos conjunts van oferir un bon partit, molt igualat que es va resoldre amb la pena màxima a favor del PLF, que aconsegueix els seus primers 3 punts de la temporada.

Més còmoda va ser la victòria del juvenil, que es va imposar a casa contra el Fogars per 4 a 1, en la primera jornada de lliga, on els de casa van desplegar un bon futbol davant d’un equip dur. El Tordera va marxar de PLF amb una golejada en contra. El Cadet palafollenc va marcar 10 gols contra els torderencs, en un partit que va acabar amb un 10 a 4.

L’infantil no va poder guanyar al Lloret i va caure per 0 a 3.

La golejada més destacada va ser la del Prebenjamí A que va guanyar al Farners per un contundent 14 a 1, mentre el Prebenjamí B s’imposava també amb claretat al Vidrerenca per 6 a 2.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics