URGENT

Explosió de nit en un pis de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Segons informa Malgrat Confidencial poc abans de la mitjanit d’aquest dijous dia 8 d’octubre, s’ha produït una explosió en un bloc de vivendes de l’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar.

Segons aquestes informacions la deflagració s’ha produït al lavabo del 2n pis de l’edifici on hi conviuen 4 joves. Segons els bombers, la causa ha estat una espelma d’encens que estava situada prop d’una cistella de vímet, on hi havia diversos pots de productes de cosmètica. Pel que sembla, l’encens hauria provocat que es cremés aquesta cistella, i l’escalfor hauria esclatat un pot de laca. L’ona expansiva ha destrossat el lavabo del pis, fins el punt de rebentat la porta, que en aquells moments estava tancada. L’habitació del davant també ha patit danys. Ha arrencat la porta i la persiana de la finestra, que ha anat a parar a mig carrer.

El lavabo del pis del costat també s’ha vist afectat, ja que l’explosió ha destrossat les plaques de guix del sostre del lavabo, mentre la veïna del immoble es trobava dins, tot i que només ha patit un cop al braç.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos camions de bombers, agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el Serveis Mèdics d’Emergències.

Malgrat Confidencial

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics