URGENT

L’hospital de dia de Malgrat celebra el dia mundial de la Salut Mental amb una jornada de portes obertes.

Compartiu aquesta història

 La Comunitat Terapèutica del Maresme, que atén persones amb trastorns psíquics en diferents centres de la comarca, va celebrar ahir la jornada de portes obertes de l’hospital de dia i la llar residència que té a l’antic hospital del carrer passada de Malgrat de Mar.

Durant la jornada es va poder visitar el centre i gaudir de l’actuació de l’Orquestra de la Bona Sort, formada per pacients del centre malgratenc. El director mèdic de la Comunitat Terapeutica, el doctor Guillem Homet explica que dies com el d’ahi serveixen per recordar que cal la implicació de tots en la salut mental, i valora molt positivament que “La Bona Sort” actui amb normalitat al centre de Malgrat.

La jornada es va completar amb un recital de poemes a càrrec d’Antoni Cantallops i Marc Ribas. La biblioteca de Malgrat també va inaugurar una mostra fotogràfica.
Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, diferents emissores de ràdio del Maresme estrenen aquesta setmana el programa ObertaMent, amb la intenció d’apropar la realitat de la salut mental. El programa, que compta amb la coordinació de la comunitat terapèutica, s’emetrà els divendres al migdia a RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics