URGENT

El president del PP del Maresme diu que els problemes interns s’han de tractar de portes endins.

Compartiu aquesta història

Qüestiona així les declaracions públiques de la portaveu del PP de Malgrat i secretària territorial del Nord de la comarca, Ana Vega, que fa una setmana assegurava que a PLF hi havia descontentament d’alguns militants amb la junta local.

El president dels populars maresmencs, Diego Sánchez, assegura que l’objectiu general del PP és fer més fort el partit i els conflictes interns han de quedar dins el si del partit, per ser resolts internament.

Tot i això, Sánchez ha lloat la tasca de Vega a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, on forma part del govern local.

Sánchez ha assegurat que sempre és possible que hi hagi discrepàncies dins d’un partit i que el més important és unificar criteris per enfortir la formació, ja que tots els militants volen el millor pel PP.

Sánchez recorda que Óscar Bermán ha estat escollit aquests estiu unànimement com a president del PP de PLF, i de fet el president comarcal, acompanyat per altres dirigents comarcals i provincials de la formació van ser dissabte a PLF en una junta del partit local, on les declaracions de Vega van ser àmpliament comentades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics