URGENT

El sènior femení de bàsquet aconsegueixen la 3a victòria consecutiva.

Compartiu aquesta història

L’inici de les noies de bàsquet sembla el mateix que el de la temporada passada. Encara no han perdut cap dels 3 partits disputats fins ara i el cap de setmana passat van tornar a guanyar a casa dels St. Hilari. El resultat, però va ser molt ajustat, sols 5 amunt pel femení de PLF, 34 a 39.
Amb aquesta victòria ocupen la segona posició a la taula i la propera jornada poden començar a obrir forat si guanyen al Llagostera que és el 3r classificat, també amb 3 victòries.

Els nois en canvi, van tornar a ensopegar en aquests cas a la pista del Verges. Els palafollencs van rebre un sever correctiu després de perdre de 29 punts, 74 a 45. De les 4 jornades disputades fins ara el sènior masculí, només ha guanyat 1 partit, i són 11s a la taula. La propera jornada jugaran al Palauet contra l’Olot, un dels 3 equips que encara no ha conegut la victòria en aquesta temporada.

Els cadet de bàsquet no ha jugat aquest cap de setmana i la propera cita serà contra l’Anglès, el diumenge al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics