URGENT

El Maresme impartirà estudis d’infermeria

Compartiu aquesta història

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Consorci Sanitari del Maresme han signat un acord per impulsar conjuntament els estudis d’Infermeria a la comarca, en el marc del que serà la futura Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar.

Els nous estudis d’Infermeria podrien entrar en funcionament el proper curs a Mataró. De moment, la Fundació TecnoCampus ja ha iniciat els primers tràmits per crear la nova Facultat i ha demanat que estigui adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

La intenció futura és que el parc TecnoCampus Mataró-Maresme s’especialitzi en salut, un sector que, per altra banda, està experimentant un gran creixement. Segons diversos estudis, a Catalunya hi ha un dèficit d’uns 21.000 professionals d’Infermeria, xifra que podria incrementar-se fins als 30.000 l’any 2025.

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics