URGENT

Es comencen a vendre les entrades per la 2a Mostra Gastronòmica de PLF.

Compartiu aquesta història

El proper 27 de novembre es durà a terme la 2a Mostra Gastronòmica de PLF. En aquesta segona edició, com ja es va fer l’any passat, la mostra girarà entorn a 2 ingredients que, segons els organitzadors, defineixen per una banda la nostra comarca, el bolet, i per l’altre el nostre municipi, la mongeta del ganxet.

Fins a 10 restaurants de PLF oferiran diferents plats on el denominador comú sigui aquests ingredients, que es podran tastar a la mostra gastronòmica i que després els mateixos establiments els mantindran a les seves cartes.
El regidor de Turisme de PLF, Xavier Dalmau, explica que l’objectiu de la Mostra és promocionar l’oferta gastronòmica del nostre municipi, i alhora la mongeta del Ganxet, ja que PLF està dins el marc geogràfic de la denominació d’origen.

Els restaurants que participen a la mostra d’enguany són; La Cuina d´en Toni, Restaurant Antic Sindicat, Restaurant Ca l´Estevenet, Restaurant Can Lucas, Restaurant El Cep, Restaurant Casa Oms, Restaurant “Chez José”, Restaurant El Balconet, Restaurant Masia Can Gibert i Restaurant Reverter II.
La mostra, va reunir l’any passat un centenar de persones al teatre municipal, el mateix emplaçament triat per aquesta segona edició. Segons Dalmau, la 1a edició de la Mostra va ser un èxit com a experiència pilot, i destaca que amb el preu de l’entrada es poden degustar fins a 20 plats diferents amb postre i beguda inclosa.

Les entrades es començaran a vendre a partir d’avui al preu de 25€ al Cafè de PLF. L’aforament de la Mostra Gastronòmica és limitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics