Tornen els Assumptes interns a RP, amb l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

Demà divendres torna de nou el programa assumptes interns de Ràdio Palafolls el programa d’actualitat política. En la 3a temporada, l’Assumptes Interns recuperarà les entrevistes als representants polítics del nostre municipi, ja sigui part del govern, com de l’oposició.

El programa recupera el seu espai habitual els divendres després de l’informatiu del migdia de la 1, amb repetició després de l’informatiu de les 3.

El primer convidat serà l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ambn qui parlarem del nou curs polític que s’ha iniciat aquesta tardor, sobre la proposta de consulta popular presentada per ERC, i també del seu accidentat estiu i les seves repercussions a la política palafollenca.

l’Assumptes Interns, a més, enceta una nova temporada incloent-hi la participació ciutadana. Qui vulgui, pot fer arribar preguntes als convidats a través del correu electrònic interns@radiopalafolls.cat. Les preguntes que interessen al gruix de palafollencs seran traslladades al convidat en les entrevistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics