URGENT

Canvis de sentit al barri de St. Lluís per les obres de l’avinguda del Mar

Compartiu aquesta història

Les obres de l’avd. del Mar obliguen a canviar de sentit alguns carrers del barri de St. Lluís. Les obres van començar ja fa algunes setmanes a la part alta d’aquests carrer, però ara comencen les tasques de la zona baixa, cosa que obligarà a mantenir sols el sentit del pujada a la pròpia Avd del Mar i canviar el sentit d’alguns carrers del barri.

L’avinguda en obres és una de les artèries principals del barri, per on passen la majoria de cotxes, ja sigui d’entrada o sortida de la zona, cosa que afectarà al trànsit rodat en aquesta zona del nostre municipi.

Avui ja es feia visible el moviment de tanques d’obres per tot el carrer, i les marques que delimiten la zona de voreres noves, quedant visiblement afectada la calzada habitaul.

Les obres obligaran que a partir d’avui el carrer Mas Estornell, perpendicular a la via principal, sigui de doble sentit de circulació, a l’igual que els carrers verge Maria i St Miquel, vies paral.lel.les a l’avd del Mar.

Una altra mesura que es prendrà mentre duren les obres és la prohibició d’estacionament a l’avd del mar, en la que pel contrari es podrà circular, sols en sentit pujada.

Les sortides del barri s’hauran de fer pel carrer St Lluís i pel carrer Atlàntida.

Les obres que es duen a terme a l’avd del Mar, finançades pel pla Zapatero, deixaran un vial d’un únic sentit, amb voreres més àmplies per a vianants i amb l’acondicionament de vegetació com a passeig. Les obres han de finalitzar abans de cap d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics