Canvis de sentit al barri de St. Lluís per les obres de l’avinguda del Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres de l’avd. del Mar obliguen a canviar de sentit alguns carrers del barri de St. Lluís. Les obres van començar ja fa algunes setmanes a la part alta d’aquests carrer, però ara comencen les tasques de la zona baixa, cosa que obligarà a mantenir sols el sentit del pujada a la pròpia Avd del Mar i canviar el sentit d’alguns carrers del barri.

L’avinguda en obres és una de les artèries principals del barri, per on passen la majoria de cotxes, ja sigui d’entrada o sortida de la zona, cosa que afectarà al trànsit rodat en aquesta zona del nostre municipi.

Avui ja es feia visible el moviment de tanques d’obres per tot el carrer, i les marques que delimiten la zona de voreres noves, quedant visiblement afectada la calzada habitaul.

Les obres obligaran que a partir d’avui el carrer Mas Estornell, perpendicular a la via principal, sigui de doble sentit de circulació, a l’igual que els carrers verge Maria i St Miquel, vies paral.lel.les a l’avd del Mar.

Una altra mesura que es prendrà mentre duren les obres és la prohibició d’estacionament a l’avd del mar, en la que pel contrari es podrà circular, sols en sentit pujada.

Les sortides del barri s’hauran de fer pel carrer St Lluís i pel carrer Atlàntida.

Les obres que es duen a terme a l’avd del Mar, finançades pel pla Zapatero, deixaran un vial d’un únic sentit, amb voreres més àmplies per a vianants i amb l’acondicionament de vegetació com a passeig. Les obres han de finalitzar abans de cap d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics