URGENT

El CD Palafolls busca testimonis gràfics dels seus 75 anys d’història per a una exposició.

Compartiu aquesta història

El proper 2010, el club esportiu de PLF celebra el seu 75è aniversari, i ha pensat organitzar una mostra fotogràfica i documental de la presència al poble d’aquest club.
Per això demana a tothom que pugui aportar documents o fotografies del Club que col·labori en l’organització d’una exposició commemorativa facilitant el seu material.

L’objectiu d’aquesta crida és aconseguir la implicació de tota aquella gent del poble que hagi pogut tenir en algun moment de la seva vida relació amb el club, ja sigui com a jugador, familiar implicat o espectador.
La intenció del recull de testimonis del passat, a banda de la pròpia exposició, és també recopilar el material en un llibret per deixar testimoni de l’aniversari. Ho explica el president del club, Valentín Rodríguez, que destaca que hi haurà nous actes al finalitzar la propera temporada.

En els 75 anys d’història el PLF ha arribat a jugar a la 1a divisió territorial, la màxima competició disputada pel club. Va ser durant les temporades des del 74 i fins el 79.
Ara l’equip amateur juga a la 2a territorial. El club compta amb uns 200 futbolistes entre l’esport base i el territorial, i la seva finalitat, segons Rodríguez és canalitzar les aspiracions del jovent de PLF.

Les fotografies o documents per a l’exposició i el llibre es poden lliurar a partir d’aquest mes i fins el 31 de maig de 2010 a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics