Ja es pot sol·licitar la reducció dels rebuts d’escombraries i aigua per a jubilats i famílies nombroses.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any l’Ajuntament de PLF convoca les ajudes econòmiques per gaudir d’una reducció en el rebut de l’aigua i de les escombraries. Els jubilats i pensionistes poden optar a una reducció dels dos rebuts mentre que les famílies nombroses poden sol.licitar una subvenció dels rebuts de l’aigua.

En el primer cas, per poder sol·licitar aquesta ajuda cal ser jubilat o pensionista, estar empadronat al municipi, disposar d’una única propietat immobiliària, viure sol o amb persones amb dependència econòmica del sol·licitant, entre d’altres requisits.

En el segon cas, cal ser família nombrosa, també estar empadronats a PLF i en cas de separació, cal facilitar una còpia del conveni regulador. Les ajudes consisteixen en una bonificació del 50% de la taxa d’escombraries i en el cas del rebut de l’aigua, depenen de cada cas, es pot optar a una bonificació de la quota del servei o bé a una ampliació del 1r bloc de consum. Les sol·licituds per aquestes dues ajudes; de la reducció del rebut de l’aigua i les escombraries per a gent gran d’una banda i la reducció del rebut de l’aigua per a famílies nombroses, per l’altre, cal presentar-les des d’avui i fins el dia 30, al Punt d’Informació.

Podeu sol.licitar més informació al telèfon de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’àrea de serveis socials de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics