Ja es pot sol·licitar la reducció dels rebuts d’escombraries i aigua per a jubilats i famílies nombroses.

Com cada any l’Ajuntament de PLF convoca les ajudes econòmiques per gaudir d’una reducció en el rebut de l’aigua i de les escombraries. Els jubilats i pensionistes poden optar a una reducció dels dos rebuts mentre que les famílies nombroses poden sol.licitar una subvenció dels rebuts de l’aigua.

En el primer cas, per poder sol·licitar aquesta ajuda cal ser jubilat o pensionista, estar empadronat al municipi, disposar d’una única propietat immobiliària, viure sol o amb persones amb dependència econòmica del sol·licitant, entre d’altres requisits.

En el segon cas, cal ser família nombrosa, també estar empadronats a PLF i en cas de separació, cal facilitar una còpia del conveni regulador. Les ajudes consisteixen en una bonificació del 50% de la taxa d’escombraries i en el cas del rebut de l’aigua, depenen de cada cas, es pot optar a una bonificació de la quota del servei o bé a una ampliació del 1r bloc de consum. Les sol·licituds per aquestes dues ajudes; de la reducció del rebut de l’aigua i les escombraries per a gent gran d’una banda i la reducció del rebut de l’aigua per a famílies nombroses, per l’altre, cal presentar-les des d’avui i fins el dia 30, al Punt d’Informació.

Podeu sol.licitar més informació al telèfon de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’àrea de serveis socials de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics