URGENT

Es manté l’ocupació hotelera aquests estiu al Maresme

Compartiu aquesta història

Segons el Laboratori de Turisme de la Diputació, durant els mesos de juliol i agost hi ha hagut una ocupació hotelera del 82,74%, la més elevada de les destinacions turístiques de la província de Barcelona.El president del Consorci de Promoció Turística, Josep M. Juhé ha fet una valoració força positiva ja que les previsions inicials eren preocupants. Per a Juhé les xifes indiquen que durant els mesos forts de la temporada alta, els percentatges d’ocupació hotelera han estat similars als de la temporada anterior el que permet al sector tancar l’any força bé tenint en compte la crisi.

Les dades aportades pel Laboratori de Turisme de la Diputació indiquen que la mitjana d’ocupació hotelera a les comarques de costa ha estat del 75% mentre que a les d’interior la mitjana ha estat del 43%. La marca Costa de Barcelona-Maresme supera amb escreix aquests percentatges i el grau d’ocupació hotelera durant els mesos de juliol i agost ha estat similar a la Costa Daurada i un pèl superior a la Costa Brava.

Tot i això, fent la comparació amb el mateix període de l’any passat, les dades de la Diputació apunten un descens en l’ocupació hotelera del Maresme del 5%. En canvi, els allotjaments de turisme rural han guanyat un 10% d’ocupació i en els campings hi ha hagut una certa estabilització.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics