URGENT

PLF planteja reformar el CAP actual i no fer el nou ambulatori.

Compartiu aquesta història

El nostre municipi ha presentat a la consellera de Salut, Marina Geli, la proposta de renovar l’actual centre de salut local, al carrer Sindicat, per tal de no haver de fer el nou CAP, aprovat per la Generalitat.

Segons el regidor de salut de PLF, Josep Rueda, l’alcalde de PLF i la consellera s’han reunit i PLF ha plantejat aquesta possibilitat.

Segons Rueda, per tal de fer viable la rehabilitació de l’actual CAP, es podria utilitzar l’edifici d’Aspronis i la nova ampliació d’esports per a la salut i amb aquesta opció es podria estalviar diners a l’administració catalana.

Tot i això, de les dues propostes; la del nou centre i la de la rehabilitació de l’actual, la prioritària i la que manté més possibilitats és la construcció d’un nou CAP de salut, proper al que serà el nou institut de PLF, prop de l’Avd Pau Casals.

Rueda va ser entrevistat divendres en aquesta emissora on es va defensar de la denuncia que va fer una setmana abans el líder del PP a PLF, Óscar Bermán, qui va assegurar que a l’àrea d’urbanisme de PLF hi havia irregularitats. Rueda espera poder reunir-se amb Bermán aquesta setmana ja que assegura que el popular encara no li ha fet referència a cap assumpte concret, i recorda que el nostre Ajuntament no ha tingut cap tipus de problema judicial en matèria urbanística en els 27 anys de Valentí Agustí com alcalde de PLF

Sobre els casos de corrupció que sacsegen alguns municipis catalans, Rueda ha recordat que la majoria de municipis tenen uns gestors honrats, tot i reconèixer que el cas de l’exalcalde de Sta. Coloma de Gramenet ha fet mal dins el PSC.
Rueda també va parlar de la situació econòmica de l’Ajuntament de PLF, i va assegurar que cal fer bé la feina de gestió per no patir en èpoques de crisi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics