URGENT

Atraca cada dimarts a un supermercat de Blanes.

Compartiu aquesta història

Un home ha assaltat dos dimarts consecutius el mateix supermercat blanenc, el Caprabo del carrer Lleida. L’atracador actua sempre de la mateixa manera; s’acosta per darrere a una de les caixeres, li mostra un ganivet de tallar pernil i li demana que obri el calaix. Així l’home s’ha endut poc més de 200 euros.Almenys en una de les ocasions hi havia gent fent cua per pagar a la caixa assaltada, però ningú s’hi va encarar i l’home ha marxat sense problemes de l’establiment en les dues ocasions.

L’atracador és un home d’aproximadament de 1,75 d’alçada, prim i sembla jove, però el personal de l’establiment no li ha arribat a veure la cara perquè les dues vegades ha entrat amb el cap cobert per una caputxa i amb un tapaboques que li envolta la part inferior de la cara. En les dues ocasions anava vestit de negre.

El dimarts de la setmana passada l’home va entrar a l’establiment a les set i cinc minuts de la tarda. Aquell dia es va endur més d’un centenar d’euros i va marxar corrents. Dimarts passat, l’assalt va tenir lloc a dos quarts de dues del migdia. Va aconseguir una quantitat de diners lleugerament inferior. En cap de les dues ocasions les caixeres van rebre cap mal, ni tampoc els clients que s’esperaven a la caixa. Els Mossos d’Esquadra investiguen els atracaments, però encara no hi ha cap detingut amb relació a aquests fets.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics