URGENT

Josep Ribas, regidor d’hisenda de PLF, demà a l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història

El regidor d’hisenda i personal de l’Ajuntament de PLF, Josep Ribas serà demà entrevistat en una nova edició de l’Assumptes Interns, el programa d’actualitat política de RP.

Aquesta serà la quarta entrevista de la temporada i amb ell parlarem d’alguns titulars que han deixat les 3 entrevistes anteriors.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar que el nostre Ajuntament podria entrar en dèficit per primer any des que ell és al capdavant del consistori. Ribas explicarà la situació econòmica de l’Ajuntament de PLF i xifrarà aquests dèficit municipal, a poc més d’un mes per tancar l’exercici del 2009.
El portaveu del PP, Óscar Bermán, va parlar de reestructurar l’organigrama de l’Ajuntament per tal d’estalviar diners públics. A Ribas, que també és regidor de personal, li preguntarem doncs si cal aquesta reestructuració i si es fa prou per estalviar en aquesta partida.

Encara no s’ha donat a conèixer les modificacions, si és el cas, de les ordenances municipals de cara a l’any que ve. Això d’entrada significa que es mantindran tal i com estan, però demà preguntarem a Ribas sobre la intenció de l’equip de govern local sobre els impostos dels palafollencs.

Demà parlarem de números, balanços, endeutament, dèficit, crisi i diners amb el regidor Josep Ribas.
Podreu escoltar l’Assumptes Interns després de l’informatiu del migdia de la 1 i de les 3.

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics