URGENT

Es posa en marxa el 2n Concurs d’Ambientació de Nadal de Ràdio Palafolls.

Compartiu aquesta història

S’acosten les festes de Nadal i per segon any consecutiu, aquesta emissora juntament amb l’Ajuntament de PLF i l’ACEP, ha organitzat el 2n concurs d’ambientació de Nadal adreçat a comerços i establiments del municipi.

El concurs pretén premiar a la millor decoració de Nadal que es faci en bars, comerços o negocis cara al públic del nostre municipi.

Tots els negocis que canviin de decoració amb vistes al Nadal poden participar en aquesta edició del concurs.
Tan sols cal inscriure’s i seguir les bases del certamen, que es poden trobar presencialment al MiD de PLF i també a la plana web de la nostra emissora.

Un cop formalitzada aquesta inscripció, que és gratuïta, rebran un distintiu que s’haurà de posar ben visible al seu negoci mentre duri el concurs.
Els establiments que participin hauran de mantenir la decoració especial com a mínim fins el 6 de gener del 2010. Abans del dia 20, els comerços participants rebran la visita del jurat del concurs que puntuarà la decoració i emetrà el veredicte el dia 22 de desembre, durant el programa especial de Loteria de Nadal.

El guanyador rebrà una campanya anual de publicitat gratuïta a RP.

El concurs vol dinamitzar i revitalitzar el comerç local, tal i com explica la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera.

L’any passat van ser dos els comerços que es van endur el premi de la primera edició, en la que hi van participar 13 negocis de PLF. Els organitzadors i participants d’aquella edició van valorar molt positivament la iniciativa com explica la pròpia regidora.

Podeu trobar més informació sobre aquest concurs a la plana web de RP, a la de l’Ajuntament de PLF i també al MiD. La inscripció dels comerços ja s’ha obert i es tancarà el dia 11 de desembre.

 BASES DEL CONCURS I INSCRIPCIONS

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics