URGENT

Pau Riba, protagonitza demà un nou Tast de Lletres

Compartiu aquesta història

El cantautor, nascut a Mallorca, va ser refusat pels 16 jutges i va fundar el Grup de Folck a la dècada dels 60. D’aquella època és una de les seves cançons més conegudes; noia de porcellana.Els lectors de la revista Enderrock, van escollir el disc Diòptria de Pau Riba com a millor de la discografia catalana del s.XX, tot i que no només ha fomentat la seva vessant de cantant sinó que és un artista polifacètic.

Pau Riba serà l’encarregat de protagonitzar demà una xerrada alternativa per apropar als assistents el seu treball creatiu.L’acte es farà a la biblioteca a les 8 del vespre. Al convidat no li sona gairebé el nom de Tast de Lletres i ell ha plantejat parlar de la Cibòrgia, el món dels cíborgs.

Aquesta espècie a la que evoluciona l’home segons Riba, és meitat humà, meitat tecnologia.El tast de Lletres pretén crear un ambient distès en el que autor i lector puguin intercanviar impressions i xerrar directament, sense intermediaris.

No és la primera vegada que Pau Riba visita la nostra població, on ha presentat diferents espectacles. De fet el cantautor parla del nostre municipi com a poble amic.

D´ençà de la seva primera sessió, el juny del 2008, el Tast de Lletres ha comptat amb la presència d’escriptors de diferents tarannà com són Núria Ribó, Mariolina Venezia, Najat El Hachmi, Clara Usón o Josep Maria Sala-Valldaura, entre d’altres

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics