URGENT

Un ferit lleu en un accident de trànsit al carrer Girona de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Segons informa MalgratConfidencial, ahir al vespre es va produïr una topada entre un vehicle i una moto al carrer de Girona, a l’alçada de la plaça de Fèlix Cardona, a l’entrada del municipi. El conductor de la moto, un veí de Malgrat de Mar de 16 anys, circulava sol per la via en sentit Blanes. Pel que sembla, el jove anava amb excés de velocitat i no ha estat a temps de frenar quan s’ha trobat amb un cotxe aturat al davant.

Segons el conductor del cotxe , de 52 anys i també veí del municipi, en el moment dels fets estava aturat al carrer amb les llums d’emergència posades ja que estava deixant la seva filla a casa.

Segons diversos testimonis dels fets, en l’intent de frenada la moto ha topat amb el cotxe i el jove ha saltat disparat per l’impacte. El noi ha quedat estès a terra just a la mitjana que separa els dos sentits de la via. De seguida ha arribat la policia i dues ambulàncies, que han atès al noi. Segons el primer diagnòstic, el jove s’havia trencat una cama i havia patit diversos cops i contusions. Ràpidament se l’ha traslladat a l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics