URGENT

RP sorteja una samarreta del Barça signada per Leo Messi en una porra especial del clàssic Barça/Madrid.

Compartiu aquesta història

El programa En Joc de RP posa en marxa a partir d’avui una porra entre els oients de l’emissora de cara al proper partir Barça-Madrid, que es jugarà el 29 de Novembre al Camp Nou.

La participació a la Porra és gratuïta i el premi consisteix en una samarreta del merxandatge oficial del Barça signada per Leo Messi.

L’única manera de participar a la porra és a través del correu electrònic, messi@radiopalafolls.cat, on des de les 10 d’aquest matí, es pot fer arribar les apostes dels oients, amb el nom, DNI i telèfon del participant.

Només s’admet un resultat per persona, i cada resultat podrà tenir un màxim de 10 persones adherides. Un cop passat el partit, el dia 1 de desembre, es farà un sorteig entre les persones que tinguin el mateix resultat per resoldre qui s’emporta aquesta samarreta del Barça.

Les bases de la Porra les podeu consultar a través de la pàgina web de RP, on a més s’anirà actualitzant les apostes dels oients.

El Programa En Joc de RP repassa cada setmana l’actualitat esportiva del nostre municipi amb els resultats de la jornada, l’agenda esportiva i entrevistes als protagonistes de l’actualitat de l’esport palafollenc. S’emet en directe de 8 a 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics