URGENT

Promoció de la sensibilització medioambiental i solidaritat per als més petits a la biblioteca.

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles acull demà a les 12 del migdia l´activitat Contes i danses del desert. Es tracta d´una proposta organitzada des de l´Àrea de Serveis Socials de l´Ajuntament amb l´objectiu de promoure la sensibilització mediambiental, la solidaritat i la interculturalitat.

L´espectacle compta amb un narrador i una ballarina fan un recorregut pels deserts a través de la narració d´històries que tenen com a fil argumental les llegendes dels entretenidors del desert del Rajazstan, uns artistes viatgers que canviaven el seu art per menjar i beure. Els continguts dels contes tenen com a argument la vida en aquests països per a nosaltres molt allunyats.
Aj PLF

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics