URGENT

PLF torna a construir.

Compartiu aquesta història

Després de mesos d’aturada general, el nostre municipi ha tornat a iniciar una promoció immobiliària al centre de la població.

Feia 2 anys que l’Ajuntament no tramitava cap permís d’obres per a una promoció plurifamiliar a PLF.
En els pressupostos del municipi en aquest any 2009, es preveia uns 200.000 € en concepte de permisos d’obres. Tot i això el consistori no havia ingressat cap quantitat significativa per aquest concepte abans de l’estiu. A la tardor, però, el pressupost sembla que s’ha equilibrat amb l’entrada d’aquest permís. Ho explica el regidor d’hisenda de PLF, Josep Ribas, pel qui sembla que hi ha una certa millora de la situació.

El 2008, tot i ser el primer any complicat en la construcció, PLF va registrar el seu màxim d’ingressos per permisos d’obres, gràcies a la implantació d’Inditex a PLF. Una construcció que va aportar 1 milió d’€, gairebé el doble del que era habitual ingressar per aquest concepte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics