URGENT

Abandonen la recerca de la dona desapareguda a Pineda a la incineradora de Mataró

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han deixat de rastrejar entre la runa de la incineradora de Mataró per trobar la noia desapareguda a Pineda de Mar, i que suposadament podria haver estat llançada en un contenidor pel seu nòvio després d’apunyalar-la, segons va confessar ell a la policia de Bucarest, on havia fugit després dels fets.
Segons han informat a Europa Press fonts pròximes al cas, continuen en contacte amb la incineradora per si apareixen restes que puguin ajudar en la investigació, de manera que un mosso fa el seguiment de la crema de residus.
Tot i això, han decidit abandonar el rastreig després de concloure l’anàlisi de les 800 tones que havien estat apartades, on era més probable que aparegués el cadàver.
La recerca del cos a l’abocador ha estat laboriosa, ja que els agents havien de fer-ho gairebé a mà, retirant a poc a poc les escombraries per no danyar el cadàver si encara estava allà.
De moment, els agents estan interrogant l’entorn familiar i amics de la noia desapareguda.
El principal sospitós és el nòvio de la jove, tot i que fins que no es trobi el cadàver, no es podrà confirmar que s’hi hagi produït un crim.
El director tècnic del Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme, Carles Salesa, ha explicat que el 22 de novembre van rebre una notificació d’un jutjat d’Arenys de Mar perquè paressin la seva activitat per una investigació policial, per fer una recerca en els residus acumulats.
La jove, també romanesa, vivia des de fa any i mig a la localitat pròxima de Santa Susanna i tenia una relació sentimental amb el detingut, que compartia pis amb altres al carrer Santiago Rusiñol de Pineda.
En principi, està previst traslladar el presumpte assassí a Catalunya perquè sigui interrogat pels Mossos, tot i que encara no se sap quan podrà produir-se la seva extradició.
Europa Press

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics