URGENT

11 comerços participen al 2n concurs d’Ambientació de Nadal de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana ha començat el concurs que valora l’ornamentació dels comerços del nostre municipi. En aquesta segona edició del certamen, hi prenen part 11 comerços de PLF que opten al premi d’un any de publicitat gratuïta en aquesta emissora.

A partir d’ara els membres del jurat visitaran aquests establiments i valoraran l’originalitat de la decoració, la utilització dels ornaments típics del Nadal, la qualitat artística i el disseny de l’espai.

El veredicte del jurat es coneixerà el proper dimarts al matí durant la transmissió del sorteig de la Grossa de Nadal, que aquesta emissora emetrà en directe el dia 22 de desembre.

L’any passat el premi es va repartir entre dos comerços de PLF que han gaudit de 6 mesos de publicitat gratuïta durant aquest 2009.
El dia 22 de desembre, també durant el sorteig de la grossa de Nadal, entre els oients del la Grossa, també sortejarem una espatlla de porc, en una porra oberta a tothom sobre amb quin número acabarà la grossa. Per aquest concurs cal estar pendent del sorteig, dimarts a partir de les 9 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics