URGENT

Aquest vespre l’ACEP sorteja 1200€ a través de RP.

Compartiu aquesta història

L’Associació de comerciants i empresaris de PLF entregarà aquest vespre els 3 premis de 400€ de la seva campanya de Nadal. Ho farà en un sorteig transmès en directe en aquesta emissora a partir de les 9 del vespre.

Els guanyadors hauran d’estar pendents del seu telèfon, ja que per rebre el premi cal contestar la trucada que es farà en directe. Si finalment s’aconsegueix algun dels premis de 400€, aquests diners caldrà gastar-los en un sol matí.

Dissabte, i acompanyats per membres de l’ACEP, els guanyadors podran comprar en qualsevol de les botigues adherides a l’entitat sense haver d’abonar cap factura fins arribar als 400 premis.

Per participar al sorteig s’havia d’omplir les butlletes que es trobaven a les diferents botigues de l’ACEP en aquestes setmanes passades, i que s’entregaven després de qualsevol compra.
Aquesta és l’última promoció de l’any de l’Acep, que ha augmentat enormament la seva participació a la vida social de PLF, amb la participació o organització en diferents iniciatives al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics