URGENT

El número 3 del PP de PLF plega per discrepàncies amb el partit.

Compartiu aquesta història

Servant Dovarganés, qui fou número 3 del PP en les passades eleccions municipals, i dissenyador d’aquella campanya electoral, ha anunciat que plega del partit. L’anunci l’ha fet a través d’un comunicat en el que ha assegurat que plega per diferents motius.

Dovarganés apunta a les discrepàncies amb les polítiques locals del PP a PLF tan en el sí del partit com en la seva tasca d’oposició. En declaracions a aquesta emissora, l’exnúmero 3 dels populars local assegura que no vol que se’l relacioni amb aquesta formació.

Dovarganés afirma haver passat un any de reflexió, en el que no ha col.laborat amb el PP, i a partir del qual ha decidit causar baixa del partit voluntàriament del PP, partit del qui recrimina algunes polítiques poc comprensives i sensibles amb Catalunya i la seva realitat.

El ja exmilitant popular no descarta formar part d’un altre projecte polític local, però assegura que haurà de tenir llibertat interna, ser seriós i coherent amb les necessitats dels palafollencs i oferir garanties de servei públic.

Sobre si ell era l’ovella negra que el portaveu popular a PLF, Óscar Bermán, deia que havia provocat discrepància interna dins el partit, Dovarganés, ha assegurat no saber-ho.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics