URGENT

Els empleats d’Incunart convoquen 4 dies de vaga per la falta d’acord amb la negociació.

Compartiu aquesta història

Si no s’arriba a un acord amb l’empresa, els 32 treballadors d’Incunart a Sta Susanna faran la primera jornada de vaga el proper dilluns.
Segons CCOO, la falta d’acord en la negociació sobre les modificacions substancials de les condicions de treball i les contínues amenaces de l’empresa han provocat una situació insostenible a Incunart. Hi ha descontentament dels treballadors pels nous sistemes de guàrdia, el canvi d’horari laboral i el no abonament de les dietes .
Manuel Martín, responsable del sindicat comarcal d’indústria del Maresme explica que un cop es va començar a retallar drets als treballadors, aquests van fer eleccions sindicals, cosa que no va agradar a l’empresa, que amb la que assegura no es pot establir negociacions.És per això que els treballadors d’Incunart han decidit convocar fins a 4 dies de vaga, que començaran dilluns i que es podrien repetir els dies 22, 26 i 29 de gener si no hi ha acord amb l’empresa.
Segons els treballadors la decisió s’ha pres després d’haver intentat arribar a un acord en el que es reculli suficientment les seves reivindicacions, unes negociacions, però que han arribat a bon port.
Demà divendres hi haurà una reunió amb un negociador de la Generalitat per mirar d’acostar posicions abans de la vaga.
Incunart és una empresa de referència a l’Alt Maresme en instal•lacions electriques o construccions d’obra civil, i ha estat concessionària de diferents obres públiques a PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics