L’acusat d’agredir prostitutes a PLF accepta 23 i mig anys de presó.

L’home havia atracat a punta de navalla, en cinc ocasions, prostitutes de carretera, a una de les quals també va arribar a violar, entre març i juliol de 2008.

Segons ha admès l’atracador, en dues ocasions va assaltar una prostituta que exercia a la carretera N-II, al seu pas per Palafolls, i li va robar la bossa (on la dona portava els diners recaptats), un telèfon mòbil i el reproductor MP3.

A PLF encara es va produir un tercer assalt a una noia que es trobava a la N-II. L’acusat va arrossegar-la per terra fins a una zona boscosa, amenaçant-la amb un ganivet. Allà la va violar i li va robar.

Una altra de les víctimes va ser atracada a la carretera de Fogars de la Selva a la qui l’acusat va robar la bossa després de colpejar-la per tot el cos i punxar-li el coll i el tòrax amb un ganivet. Per últim el processat va assaltar de nou amb un ganivet una altra prostituta que treballava al marge d’una carretera, i li va robar la bossa amb les seves pertinences, que incloïen una recaptació de 500 euros.

La Fiscalia demanava inicialment més de trenta anys de presó per a l’atracador, que ahir havia de ser jutjat a l’Audiència de Barcelona acusat de cinc delictes de robatori amb violència i ús d’armes i un altre d’agressió sexual. El judici, però, no es va arribar a celebrar, ja que l’acusat va reconèixer els fets que se li imputaven i es va conformar amb la rebaixa de pena plantejada pel ministeri fiscal, que ascendeix a 23 anys i mig de presó.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics