URGENT

L’homologació d’unes noves aules permetran oferir cursos ocupacionals per aturats a PLF

Compartiu aquesta història

 L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament ha aconseguit homologar dues noves aules que es dedicaran a la formació ocupacional al nostre municipi.Davant l’augment significatiu d’aturats a PLF, el consistori aposta per la formació dels aturats com a possible sortida reforçada de la situació actual.Per tal de poder optar a ajudes que permeten l’organització de cursos subvencionats, durant el 2009 Promoció Econòmica ha hagut d´homologar dues noves aules situades al MID i que compleixen amb els requisits d´equipament, seguretat, capacitat i logística que se sol·licitava.

Aquesta certificació suposa la possibilitat de concórrer a més cursos ocupacionals subvencionats podent així respondre a la demanda de la gent i del teixit productiu del municipi. Ho explica la Agent pel desenvolupament Local de PLF, Silvia Gonzàlez.-*Aquests cursos ocupacionals estan destinats per a persones en situació d’atur i s’espera que aquest curs es pugui oferir cursos de relacionats amb la sanitat i la comunicació.

Aquest 2010 ja s’han programat alguns cursos subvencionats per a treballadors en actiu. Entre aquests el de Manipulació d´aliments, que comença aquesta setmana, el de prevenció de riscos laborals, de comptabilitat bàsica, o d’ofimàtica bàsica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics