L’homologació d’unes noves aules permetran oferir cursos ocupacionals per aturats a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament ha aconseguit homologar dues noves aules que es dedicaran a la formació ocupacional al nostre municipi.Davant l’augment significatiu d’aturats a PLF, el consistori aposta per la formació dels aturats com a possible sortida reforçada de la situació actual.Per tal de poder optar a ajudes que permeten l’organització de cursos subvencionats, durant el 2009 Promoció Econòmica ha hagut d´homologar dues noves aules situades al MID i que compleixen amb els requisits d´equipament, seguretat, capacitat i logística que se sol·licitava.

Aquesta certificació suposa la possibilitat de concórrer a més cursos ocupacionals subvencionats podent així respondre a la demanda de la gent i del teixit productiu del municipi. Ho explica la Agent pel desenvolupament Local de PLF, Silvia Gonzàlez.-*Aquests cursos ocupacionals estan destinats per a persones en situació d’atur i s’espera que aquest curs es pugui oferir cursos de relacionats amb la sanitat i la comunicació.

Aquest 2010 ja s’han programat alguns cursos subvencionats per a treballadors en actiu. Entre aquests el de Manipulació d´aliments, que comença aquesta setmana, el de prevenció de riscos laborals, de comptabilitat bàsica, o d’ofimàtica bàsica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics