URGENT

Encara falta acabar dues obres del FEIL de l’any passat.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament és a punt de demanar les noves ajudes estatals per incentivar la inversió pública dels municipis, mentre acaba de realitzar les obres del Pla Zapatero de l’any passat.

Dels 6 projectes finançats pel FEIL el 2009, ja s’han acabat 4 i sols dos continuen en obres actualment. D’una banda la reconversió en casal juvenil de la masia de Can Batlle, al barri de Sta. Maria i per altra banda, l’obra més endarrerida, la construcció d’un local social a Ciutat Jardí, al costat del camp de futbol de la urbanització.

Aquestes dues obres compten amb una prorroga de tres mesos per ser finalitzades sense perdre el finançament atorgat pel govern central, que l’any passat va destinar 1 milió 400 mil € a PLF.

Els 4 projectes finalitzats hi ha el recentment inaugurat Centre Social de St. Genís, la renovació de la façana del Camp de Futbol, la pista poliesportiva de la Figuerassa, al barri de St. Lluís i la reurbanització de l’avd del mar. Aquesta última actuació està finalitzada segons projecte i ara el consistori s’ha d’encarregar d’asfaltar el carrer, que continua obert amb un paviment de sorra.

L’Ajuntament aprovarà en breu els projectes pels que preveu demanar finançament al nou Fons públic d’inversió pels municipis que destinarà, aquest any uns 900 mil €

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics