URGENT

Sortida jove a la neu el 6 de febrer

Compartiu aquesta història

Les Regidories de Joventut de Palafolls, Tordera, Malgrat de Mar, Pineda i Santa Susanna promouen conjuntament una excursió d’un dia a l’estació d’esquí de Vallter 2000 pel proper dissabte 6 de febrer.

El preu del bus per persona és de 5 euros i el preu del forfait i l´assegurança és de 28 euros en el cas dels adults i de 22 euros pels més petits.
No és la primera vegada que s’organitza aquesta sortida amb la col·laboració de les 5 àrees de joventut i de fet és una de les iniciatives més ben rebudes i valorades tant per part dels organitzadors com per la gent que s’hi apunta.

Les places són limitades i les inscripcions s’han de formalitzar al Punt d’Informació Juvenil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics