URGENT

Acesa i la Generalitat acorden allargar l’autopista fins a Lloret.

Compartiu aquesta història

Amb un pressupost de 100 milions d’euros, la perllongació de l’autopista des de Tordera, on acabarà a l’estiu, i fins a Lloret, no arribarà als 8 quilometres i serà d’un carril per sentit. La concessionària Acesa i la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques han signat ja el conveni per executar aquesta obra, que també inclourà la futura connexió amb l’autovia A-2, o el que és el mateix la connexió des del final de l’autopista a Tordera i la revovada N2 de doble carril.

Aquesta futura carretera fins a Lloret, que no té data de realització, serà gratuïta, no així la prolongació de l’autopista entre PLF i Tordera que comportarà un increment del peatge de Santa Susanna d’un 30%. En aquest sentit el president d’Acesa, Salvador Alemany, ha assenyalat que si s’optés per alliberar el peatge, seria letal per la mobilitat comarcal en el moment que la N2 es converteixi en via urbana.

D’altra banda continuen a bon ritme les obres de perllongament de l’autopista entre PLF i Tordera. Després de més d’un any d’obres, els prop de 4 quilòmetres i mig estaran en servei per Sant Joan.

El Periodico / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics