URGENT

PLF transforma la seva façana d’entrada amb 6 piramides enjardinades.

Compartiu aquesta història

Fa uns dies que la brigada municipal està treballant per acondicionar la façana d’entrada al nostre municipi per la carretera d’accés a la Costa Brava. En concret es treballa en la primera fase, centrada en una superfície d’uns 300 metres a partir dels semàfors en sentit Barcelona.

La intenció és modificar la façana actual, en la que es veuen les indústries properes a la carretera, per una altra visió més verda.

L’actuació preveu dues fases. La primera, que és la que s’està executant actualment, inclou fins a 6 piràmides de diversos tamanys, que un cop cobertes de terra seran enjardinades per canviar la percepció d’entrada a PLF. Actualment ja es poden contemplar els esquelets finalitzats de les primeres dues piràmides.

A la part posterior d’aquesta zona enjardinada es crearà una pantalla verda amb xiprers per tal de maquillar la façana industrial. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí explica quina és l’actuació a fer en aquest tram, i reconeix que l’Ajuntament potser es va equivocar en projectar una zona industrial a l’entrada de PLF.

En una segona fase del projecte es preveu incorporar unes lletres de metall, de grans dimensions, que acabaran composant el nom del municipi.

Aquesta actuació, que té un cost previst de 100 mil €, es finançarà a través de les pròpies empreses de la zona, ja que de fet és part de la urbanització del sector. Tot i això l’alcalde espera poder perfilar les despeses i recorda que les obres les fa la brigada municipal i que la terra utilitzada prové d’una altra obra.

L’actuació va començar a finals de l’any passat i es preveu que la primera fase pugui estar finalitzada en breu. La segona fase, encara no té data de realització, tot i que ja s’han començat a fer les lletres gegants.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics